Jaunimo darbuotojo kompetencijų svarba ir tobulėjimo galimybės. Nacionalinis darbo su jaunimu forumas "Ateik. Išgirsk. Dalinkis" | Pedagogas.lt

Jaunimo darbuotojo kompetencijų svarba ir tobulėjimo galimybės. Nacionalinis darbo su jaunimu forumas "Ateik. Išgirsk. Dalinkis"

Dalintis

Mokymo dalių sąrašas

1

1/4

00:51:13

2

2/4

00:59:03

Pažyma

3/4

Įvertinkite žiūrėtą mokymą

4/4

Išklausius šį seminarą/paskaitą/konferenciją Jums bus išduota išklausimą liudijanti pažyma be atskirai nurodytų valandų. Šis mokymas skirtas savišvietai. Pažymą rasite skyrelyje „Mano pažymėjimai“.

 

Dirbant su jaunimu, reikšmingą vaidmenį atlieka jaunimo darbuotojas. Nuo jo priklauso, kaip kokybiškai bus įgyvendinamos priemonės, skirtos mažiau galimybių turinčiam jaunam žmogui. Dėl šios priežasties svarbu, jog jaunimo darbuotojas nuolat tobulintųsi, įgytų darbui reikalingų kompetencijų, gebėtų rūpintis savi psichohigiena. Šioje diskusijoje kalbama apie tai, kokios kompetencijos yra reikalingos, kurios iš jų yra svarbiausios bei kokių asmeninių savybių reikia dirbant su jaunimu.

Moderuoja Mantas Zakarka

Dalyviai: Jonas Laniauskas, Jaunimo reikalų departamento prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos direktorius, doc. dr. Sigita Burvytė, Lietuvos edukologijos universiteto Socialinio ugdymo katedros vedėja, Kristina Mačiulytė, VšĮ „Actio Catholica Patria“ vadovė, Brigita Baškevičiūtė, Lietuvos jaunimo darbuotojų asociacijos atstovė

Lektoriai

doc. dr. Sigita Burvytė

doc. dr. Sigita Burvytė

lektorė, dėstytoja, edukologijos mokslų daktarė

Kristina Mačiulytė

Kristina Mačiulytė

VšĮ „Actio Catholica Patria“ vadovė

Brigita Baškevičiūtė

Brigita Baškevičiūtė

Lietuvos jaunimo darbuotojų asociacijos atstovė.

Jonas Laniauskas

Jonas Laniauskas

Jaunimo reikalų departamento prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos direktorius.

Mokymo medžiaga

Atsiliepimai