Projektų mugė 2018. Konferencija "Patirtys" | Pedagogas.lt

Projektų mugė 2018. Konferencija "Patirtys"

Dalintis

Mokymo dalių sąrašas

Apibendrinimas

1/12

00:00:53

Prezentacija

2/12

00:01:01

Įžanga

3/12

00:01:07

RIMA LEIMONTIENĖ „Bendruomenės įtraukimas į projektinę veiklą“

4/12

00:12:29

GITANA STUKIENĖ „Kaip įdomiai organizuoti projektinius susitikimus Lietuvoje“

5/12

00:11:49

KAROLIS MAKAUSKAS „IT panaudojimo galimybes meninio ugdymo procese“

6/12

00:14:09

AURELIJA DIRGINČIENĖ „Romantika projektuose“

7/12

00:10:09

LAIMA ŠALKAUSKIENĖ „#Savirealizacija=saviraiška#Erasmus+ projektuose“

8/12

00:10:29

RAMUTĖ KEŽIENĖ ir IRMINA PUIPAITĖ „Mokytojo tobulėjimas → vaiko pažanga = mokyklos sėkmė“

9/12

00:11:19

UGNĖ LASTAUSKAITĖ „Patirtis mokinio akimis: kaip skirtumai mus daro panašiais?“

10/12

00:08:59

RITA GRINEVIČIENĖ „Kaip Kalėdiniai sveikinimai iš visos Europos atkeliavo į Noriūnų J. Černiaus pagrindinę mokyklą“

11/12

00:10:34

Įvertinkite žiūrėtą mokymą

12/12

Išklausius šį mokymą iki galo, Jums automatiškai bus išduota PAŽYMA liudijanti mokymo išklausymą. Šią pažymą rasite savo profilio skyrelėje "Mano pažymėjimai".

2018 metų kovo 2 dieną Klaipėdos Gedminų progimnazijoje vyko „Projektų mugė 2018“. Daugiau nei 40 mokyklų iš visos Lietuvos paruošė savo projektų pristatymus, dalinosi patirtimi. Švietimo mainų paramos fondas, administruojantis nacionalinius ir tarptautinius projektus „Projektų mugėje“ dalyvavo jau trečius metus. Šiemet mugės metu Fondas organizavo konferenciją „Patirtys“. Šios konferencijos tikslas – parodyti ne tik sėkmingus projektinės veiklos pavyzdžius, bet ir žmones kūrusius šiuos projektus.

Konferencijoje savo projektinės veiklos įspūdžiais ir atradimais su klausytojais dalijosi net aštuoni projektų vykdytojai ir dalyviai. Pakruojo „Atžalyno“ gimnazijos neformaliojo švietimo mokytoja Rima Leimontienė, projektinę veiklą vykdanti nuo 2009-ųjų metų kalbėjo apie bendruomenės įtraukimo į projektų veiklas svarbą. Druskininkų „Ryto“ gimnazijos projektų koordinatorė Gitana Stukienė dalinosi tarptautinių projektinių susitikimų Lietuvoje organizavimo patirtimi. Klaipėdos Simono Dacho progimnazijos teatro mokytojas Karolis Makauskas  praktiškai pristatė IT panaudojimo galimybes meninio ugdymo procese. „eTwinning“ projekto ambasadorė, Šiaulių „Juventos“ progimnazijos pradinių klasių mokytoja Aurelija Dirginčienė svajingai pasidalino romantiškais projektinės veiklos aspektais. Šilalės r. Kaltinėnų Aleksandro Stulginskio gimnazijos mokytoja ir projektų koordinatorė Laima Šalkauskienė kalbėjo apie savirealizaciją ir saviraišką „Erasmus+“ projektuose. Šepetos Almos Adamkienės pagrindinės mokyklos atstovės - lietuvių kalbos mokytoja ekspertė Ramutė Kežienė bei vyr. biologijos ir šokio mokytoja Irmina Puipaitė pasakojo apie mokytojo tobulėjimą ir jo įtaką mokyklos sėkmėje. Klaipėdos Gedminų progimnazijos (kurioje ir vyko Projektų mugė) mokinė Ugnė Lastauskaitė pasidalino savo ir kitų mokinių dalyvavimo projektinėje veikloje patirtimi. Na o Noriūnų Jono Černiaus pagrindinės mokyklos pradinių klasių ir informacinių technologijų vyresnioji mokytoja Rita Grinevičienė, lydima dviejų savo auklėtinių, užbaigė konferenciją pasakojimu apie neseniai įvykdytą kalėdinį projektą, jo rezultatus ir svarbą mokiniams.

Lektoriai

Karolis Makauskas

Karolis Makauskas

Aktorius.

Aurelija Dirginčienė

Aurelija Dirginčienė

Šiaulių „Juventos" progimnazijos pradinių klasių mokytoja metodininkė, programos „eTwinning" ambasadorė Šiaulių regione

Laima Šalkauskienė

Laima Šalkauskienė

Kaltinėnų Aleksandro Stulginskio gimnazijos mokytoja.

Ramutė Kežienė

Ramutė Kežienė

Kupiškio Povilo Matulionio progimnazijos skyriaus Šepetos Almos Adamkienės mokyklos-daugiafunkcio centro lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja ekspertė.

Irmina Puipaitė

Irmina Puipaitė

Vyr. biologijos bei šokio mokytoja.

Rita Grinevičienė

Rita Grinevičienė

Transformacijos koučerė.

Gitana Stukienė

Gitana Stukienė

Druskininkų „Ryto“ gimnazijos projektų koordinatorė.

Atsiliepimai