Savanorystė - XXI a. išnaudojimo forma ar kokybiškas laiko praleidimo būdas?. Nacionalinis darbo su jaunimu forumas "Ateik. Išgirsk. Dalinkis" | Pedagogas.lt

Savanorystė - XXI a. išnaudojimo forma ar kokybiškas laiko praleidimo būdas?. Nacionalinis darbo su jaunimu forumas "Ateik. Išgirsk. Dalinkis"

Dalintis

Mokymo dalių sąrašas

1

1/2

00:52:09

Įvertinkite žiūrėtą mokymą

2/2

Išklausius šį seminarą/paskaitą/konferenciją Jums bus išduota išklausimą liudijanti pažyma be atskirai nurodytų valandų. Šis mokymas skirtas savišvietai. Pažymą rasite skyrelyje „Mano pažymėjimai“.

 

Savanorystė - XXI a. išnaudojimo forma ar kokybiškas laiko praleidimo būdas?

Pastaruoju metu savanorystė vis labiau populiarėja, todėl daliai žmonių kyla klausimų, ar tai yra naudinga, šiuolaikiška veikla, o galbūt tai jaunų žmonių išnaudojimo forma? Diskusijos metu kalbama, kas iš tiesų lemia savanorystės kaip neatlygintinos veiklos populiarumą, kaip atrodo darbas su savanoriais, jų koordinavimas ir kokiais būdais įmanoma pritraukti jaunus žmones užsiimti šia veikla. 

Moderuoja Raimonda Bogužaitė

Dalyviai: Eitvydas Bingelis, Socialinės apsaugos ir darbo viceministras, Neringa Kurapkaitienė, Mykolo Romerio universiteto Edukologijos ir socialinio darbo instituto doktorantė, Edvinas Regelskis, Maltos ordino pagalbos tarnybos socialinio verslo vadybininkas, Milisenta Misevičiūtė, skautė, savanorė, gidė, lektorė

Lektoriai

Neringa Kurapkaitienė

Neringa Kurapkaitienė

Mykolo Romerio universiteto Edukologijos ir socialinio darbo instituto doktorantė

Edvinas Regelskis

Edvinas Regelskis

Maltos ordino pagalbos tarnybos socialinio verslo vadybininkas.

Milisenta Misevičiūtė

Milisenta Misevičiūtė

Skautė, savanorė, gidė, lektorė.

Eitvydas Bingelis

Eitvydas Bingelis

Socialinės apsaugos ir darbo viceministras

Mokymo medžiaga

Atsiliepimai